22.11.11

Punctuale (1)

Cateva puncte, pentru copii si nu numai:

1) Aikido pentru juniori
Daca vreti sa va dati juniorul sau junioara la invatat de ceva Aikido (Yoshinkan!) ca sa isi mai consume din energia debordanta sau pur si simplu ca sa se mai dezvolte, odata cu inceputul lunii noiembrie ii puteti inscrie in grupele de copii de la dojo-ul Lia Manoliu. Pentru mai multe detalii: Aikido Yoshinkan Romania (inscrieri | intrebari frecvente)

2) Cercetasii Danone
E drept, vestea asta nu e chiar cea mai recenta, dar: incepand din luna septembrie copiii din scoli si gradinite descopera Aventura Cercetasilor Danone. In primele 3 miercuri ale fiecarei luni, copiii din gradinite (grupa medie sau mare) si scoli (clasele I-IV) pot vizita Fabrica Danone. Inscrierile se fac de catre educatoare sau invatatoare prin completarea formularului de pe site. Grupul trebuie sa fie de maxim 30 de copii, insotiti de 4 adulti.
Zic ca vestea nu e prea noua pentru ca vad ca s-ar fi putut face inscrieri pana in Aprilie 2012 - deci toate datele au fost deja ocupate.

3) SkopSolution - Safety Driving
De curand tati a fost la un curs foarte interesant despre conducerea preventiva, organizat de catre SkopSolution. Unul din putinele cursuri interesante de anul acesta. Deocamdata acest curs pare sa fie disponibil numai companiilor, dar exista o promisiune ca in cel mai scurt timp sa se poata inscrie si persoane fizice. Vi-l recomand cu caldura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu