9.4.11

World Media Casting

... sau cum să mai tragi o țeapă românească (ăsta-i pleonasm?)

Mândri ca orice părinți de progenitura din dotare, am comis-o.
 Speranțe, vise de cataloage cu produse pentru bebe prezentate de fie-mea, elanul pregătirii viitoarelor ședințe de foto-șuting, în fine, crema cremelor, s-au dus dracu'.
Suntem incredibili. Noi românii. Ba nu, stai, suntem și credibili, și creduli. Sau, și mai bine, credem tot ce ne convine, și știm să spunem ce le convine altora. Filantropia salvează România. Ba pe dracu'.
Deși vechi de ceva vreme, aproape de-un deceniu, Filantropica e un film atât de actual...

Ok, să revenim la subiect, că tare mi-e că n-am fost prea clar. Ca'va's'zică...

Când tati e la muncă, mami se mai plimbă prin oraș, se-ntâlnește cu oameni și cel mai important, o scoate pe preaiubita fiică din dotare la plimbare. Ca să obosească fata, să mai ia o gură de aer, să caște gura la lume, la alți copchii să învețe de la ei cum să meargă, cum să vorbească, una peste alta, să doarmă atunci când e acas. Toate bune și frumoase, până-ntr-o bună zi, când mami ajunge cu bebe prin zona Unirii și e acostată de...
Intermezzo. Pe oriunde mergem, Irina atrage lume. Are charismă, are ce-o avea, nu știu exact ce, dar atrage fani mai ceva ca Maicăl. La târgurile de bebeluși e ”femme fatale” (bebe fatale se poate?). Și e fotogenică. Atunci când îi convine, atunci când realizează că e în luminile rampei...
- Vaaai, ce fetiță drăgălașă, ce zâmbet, ce dințișori, ce ochi frumoși, ce zâmbet cristalin...
Formula probabil că variază, la fel și cel ce-o emite, ce nu prea variază este faptul că dacă te acostează pe stradă cineva de la World Media Casting și îți propune să-ți transforme copilul în vedetă aproape peste noapte, totu-i o țeapă. Și nu plătești decât ”înscrierea” de 60 RON, și te și anunță dacă e aleasă de vreo ”ceva” să apară în vreo ”ceva”, te anunță musai. Și te plătesc 30-50 EUR ora de ședință foto. Sau dacă vrei să faci un portofoliu nu te costă decât vreo 300 EUR, poți să plătești și în rate.

Deci, încă odată. Ne-am țepuit cu unii care se dau rotunzi, dar colcăie netul de povești ale țepelor lor. World Media Casting se cheama, să vă intre bine în minte. Ar fi trebuit să ne ducem azi la ei pentru... ce? pentru contract? să le mai dăm niște bani? Bine că ne-am apucat şi am citit de ei pe net înainte... În schimb, mare atenţie, că nu sunt singurii...
Nu mai scriu mai mult, că au scris suficient alţii... Iar fie-mea tot cel mai frumos copil rămâne!

121 de comentarii:

  1. SUPER SCRIS SI DIN PACATE ADEVARAT.WORLD MEDIA CASTING ESTE O FIRMA VECHE IN DIN ASTEA.IMI PARE RAU CA MAMI A DAT BANII LA INSCRIERE,BINE CA NU A DAT MAI MULT....SA-TI CREASCA MARE BEBE

    RăspundețiȘtergere
  2. Nah, asta e, macar sa afle si altii de la noi...
    Nu ca noi n-am fi putut afla din alta parte, dar... de multe ori te gandesti ca nu ti se poate intampla tie, sau pur si simplu ignori amanunte...

    Multumim, Anonim!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am dattt mai mult de 70 de leii am dat 11 milioan esi ma luat teapa de la niste tinerii care sau pliktisi

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum am scapat de la celebra deja (dupa cum observ) firma MEDIA WORLD CASTING!
    Am fost acostata pe drum (piata romana), eram impreuna cu baietelul meu si l-au oprit pe el (pe motiv ca poarta ochelari si este foarte...) am urcat sus, am stat de vorba si evident, am platit 35 de roni avans pentru sedinta foto, nu mai intru in amanunte pentru ca sunt identice cu ale celorlalti, am, plecat urmand sa revin sapt urm. Jos am sunat o cunostinta sa verifice firma (luasem de la ei un bon fiscal pe care erau datele care ma interesau) si... nu figureaza nici la finante, nici la reg. comertului, plus am aflat ceea ce ati scris voi. Am urcat inapoi si mi-am cerut banii inapoi, evident am fost refuzata, am chemat politia care a venit destul de repede si le-am povestit toata intamplarea cu rugamintea sa verifice datele presupusei firme, raspuns: nu pot face asta desi au transmis prin statie CUI-ul si J pentru ca nu au conexiune la net. Dupa o ora de parlamentari ( pentru ca eu cerusem formularul completat, pe motiv ca mai verific inca o data datele firmei si il bagasem in geanta si de aici plangerea lor ca le furasem eu actele firmei) mi-am recuperat banii, mi-au sters pozele si am rupt formularul completat. Politia a asistat la toata discutia calma si fara sa faca nimic.
    ATENTIE: au 3 sediii sociale diferite, vazute de mine pe diverse acte (bon fiscal , formular si certificat de inmatriculare al firmei - xerox pentru ca nu aveau original)
    DECI NICI POLITIA NU FACE NIMIC IMPOTRIVA LOR! Este suficenta copia xerox ca sa fie firma ( i-am intrebat daca este la fel si cu o copie de pe permis sau CI ca sa nu mai umblu cu originalul dupa mine, raspuns: nu ca nu sunteti firma!
    Alte comentarii: NU VA LASATI PACALITI sau macar intorceti-va inapoi si luati-va banii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, scriu aici deoarece "eu mi-am luat teapa suprema" si am mare nevoie de ajutorul vostru, cei ce ati avut de a face cu Olteanu Claudia.
      Povestea sta in felul urmator impreuna cu aceasta am un copil in vasta de 2 ani si 9 luni, problema a aparut acum cateva zile cand aceasta a luat copilul si a fugit.

      Tin sa precizez ca am cunoscut-o pe Olteanu Claudia la finalul anului 2011, am reusit sa o conving sa renunte la acest job in luna iunie 2011 dar nu a durat foarte mult si a revenit mai exact in luna Noiembrie, pana intr-un final in 2012 cand a renuntat definitiv, ea pana sa lucreze la aceasta agentie a fost plecata in Ibiza, lucrand la Ministry of Sound(din cele spuse de ea), apoi sa intors in tara din cauza unui accident(din cele spuse de ea), iar de aici incepe colaborarea cu agentia, mai departe nu trebuie sa povestesc eu.
      Dar orice eveniment neplacut scoate la iveala adevarul, si punand cap la cap au reiesit urmatoarele, persoana ce incepuse sa o caute de 2 luni(sunand la orice ora din zi si din noapte) este posibil sa fie pestele(am reusit sa afluu ca a practicat prostitutia cat a stat acolo), acesta fiind cetatean de origine spaniola, am facut legatura acum 2 zile gasind acte in limba spaniola cat si un document in care ea precizeaza ca el nu are nici o inplicare in cauza caderii ei de la etaj, si surpriza acelasi nume ca cel de pe whatsapp.
      Am nevoie de ajutorul dvs. pentru a castiga custodia copilului, pentru a dovedi in instanta ce fel de persoana este, deoarece un proces de gunul acesta poate dura peste 4ani.
      Va pun la dispozitie adresa de mail sca22012013@gmail.com si numarul de telefon 0741775786 in cazul in care doriti sa ma ajutati cu declaratii.
      Va multumesc
      Adrian

      Ștergere
  5. Wow! Asta da reactie!

    Imi pare rau sa aud ca nici Politia nu are ce sa le faca... Si intr-adevar, astfel de tepari mai mult ca sigur au spatele super-asigurat, sa nu li se poata intampla nimic dpdv legal...

    Nu pot decat sa ma bucur ca ai reusit sa iti iei banii inapoi, si sa sper ca si altii vor citi inainte sa plateasca sau vor reactiona similar...

    Multumim de comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acesti indivizi insistenti si ilegali de la WORLD MEDIA CASTING care se folosesc de mari branduri reusesc sa pacaleasca multa lume ! Probabil nu ne imaginam veniturile lor! Ar trebui sa existe cineva in masura sa puna piciorul in pragul lor!
    I-am vazul la mare, i-am vazut la munte ...
    inseamna ca merge.

    RăspundețiȘtergere
  7. SALUT...WOWWWWW MA UIMESTE CEEA CE VAD AICI SCRIS....AZI AM FOST ACOSTATA IMPREUNA CU SOTZUL SI BAIETZII MEI DE ACESTI "INDIVIZI"...SI CULMEA AM SI PLATIT ...DIN FERICIRE PT MINE DOAR PT UN COPIL SI DOAR PE JUMATATE...PFFFF BN CA NU I-AM INSCRIS PE AMINDOI...AM SA PUN MIINE PE CINEVA DE MAI "SUS"SA-I "ZGILTZIE "UN PIK MAI MULT...SI NU PT 30 RON CARE I-AM PLATIT EU CI PT MILIOANELE CARE LE-AU LUAT DE LA ALTII...BAFTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma puteti contacta va rog frumos. Sunt o mamica pacalita de scesti excroci 0727 478 036

      Ștergere
  8. Foarte bun articolul. Pe 26 septembrie am luat si eu teapa (prima de cand ma stiu). Desi sunt un tip foarte atent si calculat nu stiu ce a fost in capul meu de am ales sa ma inscriu inainte sa caut mai multe informatii despre aceasta "minunata" firma World Media Casting. Norocul meu este ca am pierdut doar doua bilete la cinema. Pentru cei care au pierdut mai mult le recomand sa faca tot ce le sta in putere ca sa-si recupereze banii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Art Casting World acceasi mare teapa acum si pe strazile din CLUJ!!! aveti grija sa nu cadeti si voi in plasa lor.....

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne si daca am luat plasa si le-am dat banii,daca vin cu politia pot rezolva ceva?

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincer nu stiu.
    Noi nu am incercat sa recuperam banii, dar am citit articole pe net ale unor persoane care au facut asta. Nu e usor, iar politia nu cred ca poate face efectiv ceva. Nu e domeniul lor. Poate mai degraba al Fiscului.
    Dar cata vreme oamenii astia sunt "legali", nu cred ca le poate face cineva ceva.

    Multumesc si celorlalti pentru comentarii. Poate ca voi relua articolul, pare sa fie de actualitate tot timpul anului...

    RăspundețiȘtergere
  12. nu te supara tipa cu care ai dat interviu se cheama cumva claudia olteanu?Pe mine m-au acostatpe data 11.11.2011 si maine ar trebui sa ma duc sa platesc prima rata si nu stiu ce sa fac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. azi am luat si eo teapa...da maine ma duc inapoi. si da o cheama claudia. si e si in brasov. daca va intreaba cineva si va da un cartonas roz. chemati politia si apoi mergeti sus. si prindetii in fapt:)

      Ștergere
    2. Buna ziua, scriu aici deoarece "eu mi-am luat teapa suprema" si am mare nevoie de ajutorul vostru, cei ce ati avut de a face cu Olteanu Claudia.
      Povestea sta in felul urmator impreuna cu aceasta am un copil in vasta de 2 ani si 9 luni, problema a aparut acum cateva zile cand aceasta a luat copilul si a fugit.

      Tin sa precizez ca am cunoscut-o pe Olteanu Claudia la finalul anului 2011, am reusit sa o conving sa renunte la acest job in luna iunie 2011 dar nu a durat foarte mult si a revenit mai exact in luna Noiembrie, pana intr-un final in 2012 cand a renuntat definitiv, ea pana sa lucreze la aceasta agentie a fost plecata in Ibiza, lucrand la Ministry of Sound(din cele spuse de ea), apoi sa intors in tara din cauza unui accident(din cele spuse de ea), iar de aici incepe colaborarea cu agentia, mai departe nu trebuie sa povestesc eu.
      Dar orice eveniment neplacut scoate la iveala adevarul, si punand cap la cap au reiesit urmatoarele, persoana ce incepuse sa o caute de 2 luni(sunand la orice ora din zi si din noapte) este posibil sa fie pestele(am reusit sa afluu ca a practicat prostitutia cat a stat acolo), acesta fiind cetatean de origine spaniola, am facut legatura acum 2 zile gasind acte in limba spaniola cat si un document in care ea precizeaza ca el nu are nici o inplicare in cauza caderii ei de la etaj, si surpriza acelasi nume ca cel de pe whatsapp.
      Am nevoie de ajutorul dvs. pentru a castiga custodia copilului, pentru a dovedi in instanta ce fel de persoana este, deoarece un proces de gunul acesta poate dura peste 4ani.
      Va pun la dispozitie adresa de mail sca22012013@gmail.com si numarul de telefon 0741775786 in cazul in care doriti sa ma ajutati cu declaratii.
      Va multumesc
      Adrian

      Ștergere
  13. World Media Casting este o porcarie nici macar nu au bunul simt sa puna o fotografie pe internet pentru banii pe care ii dai.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am trecut si eu de prima faza de 60 de lei... si prima rata de 150 de lei. Ce pot face sa nu mai continui cu plata celorlalte rate? Am semnat contractul... dar e o mare teapa!!! SC ART CASTING WORLD SRL = TZEAPA

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu mai dati bani. Daca va cauta, intrebati-i de un C.U.I si de nr. de inregistrare al firmei (documente legale, adica). Daca trec la amenintari, amenintati-i si dvs.
    Intrebare: le-ati dat deja 210 ron. Ce ati primit de banii astia? Vreo poza pe un site?

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu sunt ei ceea ce par, dar fara a fi partinitor am verificat firma si este inregistrata la Registrul Comertului. Problema care se pune este ca ei se uita numai dupa profitul lor imediat, fara a-ti garanta ceva. Sunt curios daca exista cineva multumit de aceasta firma, sau de o alta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da pe tpu(toti pentru unu)un domn zice ca da adica ma refer la firma world media casting

      Ștergere
  17. Ieri am scos fetele la plimabare, fica mea si doua prietene ale ei (10 ani), si in drum spre pizzerie tot la Unirii o tipa ne da un pliant si ne invita la casting, "aici imediat". Mi-a dat pentru un moment impresia ca e un eveniment in aer liber cu copii, veselie, atmosfera in imediata apropiere, ma gandesc pt o secunda, hai sa aruncam o privire."Unde?". "Aici dupa colt la doua blocuri".Sa intru cu 3 copii intr-un apartament de bloc aiurea?, zic, nu imi pare rau"Oricum femeia avea o alura suficient de dubioasa, tupeista si indignata chiar.Urmeza un blah blah inutil de genul "ratati o sansa pentru ei", au nevoie neaparata de copii pentru spectacole TV si teatru .Am plecat in timpul monologului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine ati facut ca ati plecat la timp.felicitari ca nu ati cazut in ispita, ca noi.

      Ștergere
  18. pe 28.12.11 m'a oprit si pe mine cineva pe strada. m-a luat cu aceleasi smecherii ca si pe voi:)). si da, pe tipa de acolo.. ''directoarea'', tot claudia olteanu o chema

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia Barbu,nu Claudia Olteanu..Cel putin asa mi a zis mie.E o tipa bruneta,inalta,grasa

      Ștergere
  19. sfat!
    si eu am luat decizia de a ma inscrie la Art Casting World,dupa tot ce am citit despre ei o zi intreaga am renuntat la idee!
    sunt multe lucruri ce nu se leaga...
    dupa ce am facut mici cercetari am gasit agentii serioase care isi fac cu adevarat meseria,
    acestea nu cer banii pt fotografii,pt a te reprezenta,daca ei vad in tine o oportunitate atunci ei investesc...
    de fapt asta e si ideea...o agentie serioasa investeste pt model si nu invers...
    nu uitati!!!!!
    nu"investiti"banii in visurile lor...
    agentii modeling:)
    AGENTII MODELING
    http://www.alluremanagement.com
    http://www.attitudemodels.eu
    http://www.ag-models.ro
    http://www.elanmodels.ro
    http://www.gazellemodels.ro
    http://www.mandarinamodels.ro
    http://www.mramodels.ro
    http://www.onemodels.ro
    http://www.studio-1.ro
    http://www.yesmodels.ro
    Ai dimensiunile necesare,atunci trimite-ti tu pozele facandu-le chiar si acasa ....
    fara fard,naturala:)
    cititi!!!!
    si nu dati banii!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar Vivienne Models SRL? Caci pe mine si fetita mea ei ne-au acostat.Am achitat 70 lei pt. inscriere iar la semnarea contractului ne-am oprit.Sunt sigura ca am procedat bine, chiar daca la acel moment, fetita mea m-a privit rautacios.

      Ștergere
  20. Nu a trecut mult timp, asa cu suntem deja obisnuiti an de an.. au revenit si anul acesta, tot pe Republicii dar de data asta la nr.19
    un grup de baieti cu pliante abordeaza identic si foarte insistent cu aceeasi poveste de succes, dar nu mai sunt World Media Casting Teapa, sunt Vivienne Models :) cea mai mare agentie din Romania tot de inselat .
    Chiar au tupeu astia!
    Asa ca cei inselati pot lua masuri referitor la aceasta firma proaspat infiintata si deja cu atata succes.
    Merita trasi la raspundere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum ii putem trage la raspundere ???????????dak ???????? metoda de ce nu o spuneti ??????!!!!!!!

      Ștergere
    2. ce se poate intampla daca nu mai platesti taxele cf contractului semnat?

      Ștergere
  21. Din pacate si eu am luat plasa azi in piata Marasti din Cluj Napoca.
    Am scapat ieftin cu cei 60 lei, urma sa merg in str. Eroilor 47 la al interviu probabil ca acolo imi cereau restul sumei de 300 e. Dar cum am iesit din piata am sunat sotul, l-am pus sa-i vf.pe net si primul link era ca sunt tzepari, asa ca m-am linistit.
    I-am spulberat visele baietelului meu de 7 ani, care se vedea deja vedeta si deja isi facuse planuri cu banii care urmeaza sa-i castige din prezentari....pacat ca nu mai scapam pe lumea asta de nenorociti....astia trag Romania in jos! Sa le fie rusine si celor care nu au luat nicio masura impotriva lor, cum de ii lasa liberi?????

    RăspundețiȘtergere
  22. TEPELE CONTINUA! DOAMNA CLAUDIA OLTEANU - DIRECTOR PROMOVARE ???? LA MEDIATVPRODUCTION INCA ACOSTEAZA OAMENI CREDULI LA PIATA ROMANA/ BUCURESTI, CERE 65 ron PT INSCRIERE LA AMATORI, 250 EURO LA PROFESIONISTI.... FITI ATENTI/ATENTE LA CINE VA AGATA PE STRADA SI VA CICA VA FACE VEDETA PESTE NOAPTE! NU VA LASATI INSELATI DE UN FLAYER IMPRIMAT PE HIRTIE LUCIOASA, DE BON FISCAL FARA STAMPILA SAU DATELE FIRMEI SI DE CARTEA DE VIZITA A DOAMNE CLAUDIA OLTEANU PE CARE NU SCRIE DECIT UN NR DE TELEFON, O ADRESA DE YAHOO SI FOARTE PROBABIL O FUNCTIE FICTIVA INTR-O FIRMA BUNA DE DAT TEAPA CREDULULUI! IO AM PATIT-O SAPTAMINA SAPTAMINA TRECUTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost azi acostata la Piata Romana de un grup de baieti postati strategic la iesirea de la metrou, cu niste flyere in mana. Sunt stapana pe mine si stiu ca banii nu se fac batand din palme, dar am accepat sa urc in sediul MEDIA TV PRODUCTION, la et 1, doar din curiozitate.
      De vreo cativa ani ii vad ca "recruteaza" oameni de pe strada si le promit ca ii selecteaza ptr. spoturi, reclame TV etc. Acolo, o tipa (Alina) mi-a vobit ca televizorul vreo 10 minute, mi-a promis "marea cu sarea", ca o sa castig minim 40E/sedinta de 2 ore, care oricum s-ar tine in week-end (deci as avea timp sa particip). Dupa ce am ascultat-o cu atentie, am inceput sa pun si eu intrebari:
      - Ce implicatii finainciare exista din partea mea?
      - "Pai.. sa vedeti... pai... noi va promovam imaginea catre muulti sponsori si prin urmare asta implica niste cheltuieli. Dar, nu e decat o taxa de 65 lei/an care se plateste la insciere si apoi ne luam si noi 15% din cat primiti de la sedinte."
      - Bun. Platesc astia 65 de lei, dar ce sanse am eu sa fiu selectata?
      - "Aa, sigur o sa fiti selectata!"
      - Imi oferiti vreo garantie?
      - "Nu va pot oferi garantii, dar sigur o sa fiti selectata ptr. ca aratati bine, chiar daca nu aveti machiaj. Noi asta cautam, naturalete" (In gandul meu: hai, lasa-ma! Ca m-am topit!)
      - Care este media selectiilor celorlalti candidati inscrisi in baza Dvs de date?
      - "Eee, cam la 2-3 luni au o activitate!" (dar mi-a raspuns inghitind in sec si destul de vag).
      Apoi, fara sa ma intrebe daca sunt sau nu interesata de o colaborare cu ei, imi spune:
      - "Atunci, o sa completez cererea de inscriere."
      Ma uit la ea ca vita pe poarta noua si intreb:
      - In ce consta inscrierea asta?
      - "Va fac o poza de prezentare pe care s-o trimitem sponsorilor si achitati taxa de inscriere"
      - Dar nu am la mine 65 de lei. Nu am decat banii ptr. ce mi-am planificat sa cumpar azi! o refuz delicat.
      - "Nu-i nimic, puteti lasa un avans de 35 de lei si diferenta o aduceti maine" O
      - Ok, dar maine nu vin in Romana. Ii cer niste date de contact, nu le primesc si apoi imi arunca o vorba in "sictir" :
      - "Daca va doriti sa castigati bani, o sa veniti pana in Romana. Ca si eu stau in Popesti, dar vin pana aici".
      Eram deja pulbere de nervi ca mi-am pierdut 20 de minute din viata cu niste tepari si tupeisti agresivi, dar cel putin mi-am facut o idee despre activitatea lor. Don'soara se grabea sa obtina de la mine orice suma de bani inainte sa apuc sa ma documentez eu cine sunt si cu ce se ocupa.
      Si nu sunt singurii din Piata Romana care se ocupa cu "fraieritul credulilor" Mai e si agentia First Face Models, care merge cam pe acelasi principiu, judecand dupa metoda agresiva de abordare.
      ATENTIE, asadar! Nu dati niciun ban acestor agetii care va cer sa "cotizati" cu orice suma. O agentie serioasa va incasa bani de la cei carora le plaseaza modele, nu de la doritorii de afirmare peste noapte! Si nu va lasati coplesiti de niciun compliment pe care vi l-ar face doar ca sa va atraga spre ei!
      PS. Inainte sa plec, tipa cu care vorbisem mi-a luat flyer-ul pe care erau cateva date despre ei, inclusiv numele. De ce oare?

      Ștergere
    2. Buna ziua, scriu aici deoarece "eu mi-am luat teapa suprema" si am mare nevoie de ajutorul vostru, cei ce ati avut de a face cu Olteanu Claudia.
      Povestea sta in felul urmator impreuna cu aceasta am un copil in vasta de 2 ani si 9 luni, problema a aparut acum cateva zile cand aceasta a luat copilul si a fugit.

      Tin sa precizez ca am cunoscut-o pe Olteanu Claudia la finalul anului 2011, am reusit sa o conving sa renunte la acest job in luna iunie 2011 dar nu a durat foarte mult si a revenit mai exact in luna Noiembrie, pana intr-un final in 2012 cand a renuntat definitiv, ea pana sa lucreze la aceasta agentie a fost plecata in Ibiza, lucrand la Ministry of Sound(din cele spuse de ea), apoi sa intors in tara din cauza unui accident(din cele spuse de ea), iar de aici incepe colaborarea cu agentia, mai departe nu trebuie sa povestesc eu.
      Dar orice eveniment neplacut scoate la iveala adevarul, si punand cap la cap au reiesit urmatoarele, persoana ce incepuse sa o caute de 2 luni(sunand la orice ora din zi si din noapte) este posibil sa fie pestele(am reusit sa afluu ca a practicat prostitutia cat a stat acolo), acesta fiind cetatean de origine spaniola, am facut legatura acum 2 zile gasind acte in limba spaniola cat si un document in care ea precizeaza ca el nu are nici o inplicare in cauza caderii ei de la etaj, si surpriza acelasi nume ca cel de pe whatsapp.
      Am nevoie de ajutorul dvs. pentru a castiga custodia copilului, pentru a dovedi in instanta ce fel de persoana este, deoarece un proces de gunul acesta poate dura peste 4ani.
      Va pun la dispozitie adresa de mail sca22012013@gmail.com si numarul de telefon 0741775786 in cazul in care doriti sa ma ajutati cu declaratii.
      Va multumesc
      Adrian

      Ștergere
  23. Subscriu, inca cer 65 de lei sa te inscrie, chipurile, in baza lor de date si sa te promoveze. Trec zilnic pe la coloane si ii vad cum haituiesc lumea, in seara asta m-a abordat o doamna. I-am spus ca nu mai lucrez in domeniu, ca am facut evenimente, promotii, targuri si ca nu ma intereseaza sa achit nici o taxa ca sa ma inscrie in baza lor de data.
    M-a aburit pana am ajuns sus ca nu e nevoie de taxa, ca vor un nume si un e-mail. Sus, s-a schimbat povestea, domnisoara de la recrutare toarna gargara cum ca ei sunt mari si tari si ca sigur iti recuperezi banii la primul job, doar te platesc 30-50 Euro pe ora, in functie de proiect, nu?! I-am comunicat ca m-am inscris la multe agentii fara nici o taxa si am fost promovat si chemat la evenimente. M-a luat ca s-au mai schimbat lucrurile...
    A vazut ca nu sar cu banul asa ca intr-un final, a renuntat sa incerce sa ma convinga. Ce mi se pare ciudat e ca sunt multe persoane implicate, cel putin cei care te iau din strada par sa se schimbe mereu. Probabil actioneaza in mai multe zone si se permuteaza ca sa nu dea de banuit... Nu au nici macar site... isi zic mediatvproduction.

    RăspundețiȘtergere
  24. o,da..si la brasov in centru pe republicii.aceeasi firma vivienna models.si ce convingatori sunt..daca le pui intrebari si le intrerupi monologul stau cateva secunde sa-si revina din povestea sf pe care o ziceau si incearca un raspuns evaziv si mincinos apoi iar trec la basme..pacat ca nu se gaseste nimeni sa le vina de hac!

    RăspundețiȘtergere
  25. vivienne models deja are 4 casting-uri la activ.la 2 dintre ele am participat si eu...au un super studio foto si lucreaza cu ovidiu sebezan ca si fotograf(care este un fotograf foarte bun si recunoscut in tara)...deci pana acum eu sunt multumita....luni iar m-au chemat la un casting la ora 18.00 pentru o activitate gen hostess....acum sa-i lasam sa vedem ce se intampla....in februarie incep si cursurile din cate mi-au spus ei o sa se lucreze cu 2 actori de la teatrul din pitesti si cluj.....pana acum in 2 sapt sunt super ok

    RăspundețiȘtergere
  26. am fost acum o sapt m-am inscris am primit o poza in momentul inscrierii,am facut contractul si urmatoarea zi am venit la sedinta foto...acolo am fost placut surprinsa de studio-ul foto de fotograf si de make-up artist...super profesionisti....si de asemenea o trusa de make-up destul de scumpa si profi.....luni la ora 18.00 m-au chemat pt un casting de hostess si vineri pt o sedinta foto pt o pensiune.....cand m-am inscris am fost foarte reticenta pt k am mai fost la multe agentii dar pana acum sunt destul de ok....platesc in rate contractul tocmai ca sa vad desfasurarea evenimentelor.......un plus pt vivienne brasov

    RăspundețiȘtergere
  27. Cum apar brusc, dupa ani de zile, persoane multumite de vivienne brasov la interval de... cat sa fie, 15 minute! Si scrisul e la fel, fara punct, fara majuscula si cu multe puncte de suspensie! :) Cam transparent, baieti, mai invatati...

    RăspundețiȘtergere
  28. De ce oare toti care au pareri nasoale sunt anonimi?astazi am fost la un casting la agentie pentru un bar ca si hostess barman ospatar sampling si totul a decurs foarte bine.Am fost vreo 15 fete si o sa fie alese 4.Probabil ca celelalte 11 vor fi dezamagite dar asta inseamna un casting,oriunde ca sa ajungi sus este nevoie de munca,iar in modelling e nevoie de ore de asteptare pe holuri sau coada la castinguri,refuzuri si acceptari.

    RăspundețiȘtergere
  29. Andreea, cred ca era vorba despre altceva.

    RăspundețiȘtergere
  30. ce parere aveti de http://viviennemodels.ro e ceva serios catti bani mai trebuei dati inafara de 70 de lei vreau sa stiu daca se merita daca stiti sigur ca se merita anuntatima si pe mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cati bani iti spun eu 248eur si bineinteles toata firma se numeste TEAPA PT FRAIERI.......

      Ștergere
  31. Am încercat sa tot răspund dar se pare ca nu merge.Managerul Barului care se deschide este un om foarte cunoscut in Brașov si Sfantu Gheorghe si chiar am auzit numai lucruri bune despre el,așa ca multumesc pt sfat dar de data asta chiar poate ca totul este ok si agenția asta chiar vrea sa facă ceva in oraș

    RăspundețiȘtergere
  32. Astăzi am fost Sunata pentru o prezentare de moda de Valentine's Day in Club Bamboo din Bv in colaborare cu Transilvania Express si Viviennes model .Miercuri este castingul la sediul lor nu mă așteptăm pt ca am auzit multe lucruri dar va anunț sa vedem

    RăspundețiȘtergere
  33. citesc si ma ingrozesc! cine poate sa inghita ata praf in ochi!!!
    aceasta hotie care an de an se termina cu o stire tv... cu sute de brasoveni pacaliti, cu multe iluzii vandute tinerilor presupun de o banda organizata,care revin in fiecare an tot sub alte denumiri, intamplator locuiesc in zona si observ cum mai multi tineri alearga cu acele pliante dupa toti trecatorii. evident am fost ,,stan patitul'' acum ceva timp... si povestea din ziua de azi este identica.sub diferite pretexte foarte atent slefuite, oamenii isi cheltuie sume visand la poveste frumoasa turuita de domnisoarele specializate sa te convinga.
    Se folosesc de branduri mari, televiziuni , presa ... ii intalnesti la colt de strada insisteniti, lingusitori o atitudine deloc profesionala imi dau cu parerea.
    Asa ca o firma recenta aparuta cu atata succes, parca da de banuit!
    in nenumarate articole am vazut ca firmele din acest domeniu nu cer bani..
    aici e invers!

    RăspundețiȘtergere
  34. Marți 14 Februarie prezentare de moda in club Bamboo 7 fete si 2 băieți vivienne models .castigul mâine cu începere de la orele 18.00.Unele lucruri se mai schimba si mai bine va informați decât sa vb aiurea pe forumuri.televiziunile sunt in căutare de senzational așa ca un reportaj nu e greu de făcut

    RăspundețiȘtergere
  35. pai, oamenii de asta au intrat aici pe site, ca sa se informeze sau sa ii ajute pe altii cu povestile lor! doar ca vivienne models o fi in legalitate, asta nu inseamna ca teparii de mai sus ( de ex MEDIA TV PRODUCTION ) sunt ok... si o spun din proprie experienta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am citit si mi-a cam picat moralul aceiasi poveste cu acostatul in piata unirii mers la sediu vb cu menegera barbu anamaria care m-a convins si am platit pentru un curs de 3 luni maine rebe sa ma duc in zona piata romana sa fac poze ca au acolo un studio dupa care pozele sunt gata in 30-40 de zile timp in care mi s-a spus ca pot prim oferte de " job " tare sunt curios sa vad dac mi-am luat teapa sau nu am cautat o gramada pe net ceva despre vivianne models si am gasit foarte putin si situl asta a fost ca sa zic o mare dezamagire ( cea ce se scrie ) sper sa nu fie si cazul meu si ca aceasta firma sa fie ok
      dac a mai vb careva cu aeasta anamaria barbu sau au fost condusi pe gangul acela de la unirii cei care au fost stiu ei despre ce gang este vorba ii rog sa lase un raspuns aici
      o zi buna si va tin la curent cu cee ce se intampla in cazul meu
      Alex

      Ștergere
    2. am fost chiar azi la Unirii si am vb exact cu acea AnaMaria Barbu! Am fost opriti p strada si am primit o invitatie,Vivienne models. Mi-au spus k am un baietel frumos, corespunde criteriilor de model,si ne-am, dus p un gang unde cateva fete dragute mi-au explicat cum poate deveni baiatul meu model, sau sa apara in reclame. Am primit o poza la inscriere si am platit taxade 70lei altfel pierdeam locul pt k locurile sunt limitate! Am venit a2a oara si ni s-a spus k au fost selectati 10copii printre care si al meu pt a semna contract cu ei pt a li se face poze si albumul de prezentare, prin care va participa la reclame, aparitii tv sau aparitii in reviste. Mi s-a spus k taxa este de 248euro p 1an de zile,sau 298 pe 2ani(se face reducere), dar k taxa s plateste la semnarea contractului, dar cand am spus k nu am banii astia la mine, draguta Ana Maria mi-a zis k pot plati si in rate, adica 100euro la inceput, dar daca nici asa nu am , pot plati macar 200lei si restul in celelalte sedinte....din pacate...cam tot ce s-a spus p pagina asta...cam coincide..la toata lumea... Nu mai am curaj sa mai sper sau sa mai merg inainte...macar pierd doar 70lei si nu 1000lei....

      Ștergere
    3. @alex : mie mi s a spus ca o cheama Claudia Barbu.Cel putin asa s a recomandat.Ciudat,chiar sunt foarte calculat si greu de pacalit.Dar cred ca am facut asta orb,pentru ca era ceva ce mi ar fi placut.Acum,problema sta in felul urmator.Eu am achitat mai mult,nu doar inscrierea.in jur de 6 milioane.Mai mult,cand mi a venit albumul foto,zice ca trebuie sa achit integral pentru primirea albumului.Acum sunt convins ca e o tzeapa,dar o sa sun sa vorbesc si sa vad ce se poate face.Sincer,cred ca isi da diferite nume,povestea e aceeasi la toti.In plus,cica "1-2 % din lumea care ajunge la Vivienne models are sansa sa vorbeasca cu Claudia Barbu" aka directoarea.dar eu cat am stat acolo,intrasera toti.toata lumea intra la ea.cred ca a vrut sa zica 100%-200%.Acum nu stiu ce sa fac.Ma gandesc sa ma duc sa o spanzur.Deci de banii astia,ar trebui macar sa mi ofere sex.Ca si asa are gura mare,fund mare,sani mari,cam totu e mare la ea.Si DA!!!,in gang acoo,la Unirii.Iar pe aia de pe strada,o sa am grija de ei.Cum prind cate unu .Unu cate unu

      Ștergere
  36. ultimul comentariu postat de Anonim a fost sters.
    am tolerat pana acum discutii OFFTOPIC, dar nu am de gand sa o mai fac.
    acest post nu este despre Vivianne Models si ce castinguri or face ei.

    RăspundețiȘtergere
  37. Domnul d.orin topicul trebuia sa fie "acceptam doar comentarii negative cele pozitive vor fi sterse pt ca aici nu se tolereaza comentarii pozitive despre anumite agentii".acesta este un forum pe care oamenii au dreptul sa-si expuna punctul de vedere.daca se fac asocieri cu agentia cu care dvs aveti o problema ,cei indreptatiti au dreptul sa raspunda si sa-si dea cu parerea sau chiar sa infirme anumite afirmatii,daca lucrul acesta va deranjeaza nu este deloc ok.tolerati discutii negative despre vivienne dar cele pozitive sunt sterse.

    RăspundețiȘtergere
  38. Stimate domnule Draghici, cu parere de rau va informez ca va inselati amarnic:
    1. acesta este un BLOG, mai mult, PERSONAL, nu un forum de discutii. Ca am lasat discutiile sa ia anvergura e cu totul altceva.
    2. "topicul" postarii era legat de World Media Casting si de metodele lor de a lua bani de la "naivi", nu "comentarii negative". drept pentru care am si lasat cateva comentarii "pozitive".
    3. daca tot e sa apara comentarii "pozitive", persoanele care le lasa ar trebui sa aiba bunul simt sa nu comenteze drept Anonim. sau macar sa lase un link catre ce considera dumnealor ca este reprezentativ.
    4. comentariul sters nu era nici macar un comentariu "pozitiv" (apropo, ce ar trebui considerat negativ si ce pozitiv?), ci pur si simplu am considerat textul ca fiind promovare pentru un eveniment care nu are legatura cu subiectul postarii si, la urma urmei nici cu subiectele discutate sau prezentate pe acest blog. care, ma repet, nu este un forum.

    Ca sa accentuez:
    "acesta este un forum pe care oamenii au dreptul sa-si expuna punctul de vedere."
    NU. ASTA NU E UN FORUM.

    "daca se fac asocieri cu agentia cu care dvs aveti o problema ,cei indreptatiti au dreptul sa raspunda si sa-si dea cu parerea sau chiar sa infirme anumite afirmatii,daca lucrul acesta va deranjeaza nu este deloc ok.tolerati discutii negative despre vivienne dar cele pozitive sunt sterse."
    AGENTIA CU CARE AM EU O PROBLEMA NU ESTE VIVIENNE, CI WORLD MEDIA CASTING. AM LASAT COMENTARII DE ORICE NATURA REFERITOARE LA WMC. AM TOLERAT SI PE CEI CARE AU ADUS IN DISCUTIE ALTE COMPANII. NU AM STERS UN COMENTARIU "POZITIV". AM STERS PROMOVAREA UNUI EVENIMENT DESPRE CARE EU (ca e blog, nu forum) CONSIDER CA NU ARE CE CAUTA AICI.

    Va multumesc pentru intelegere si va mai asteptam pe la noi.

    RăspundețiȘtergere
  39. buna,la fel ca majoritatea celor de mai sus,am fost acostat de acesti indivizi cu pliante la Piata Romana, firma chipurile se intituleaza"Media Tv Production" , taxa de inscriere ca sa ajungi la interviu cu directorul de promare e de 65 de lei, din prostie sau curiozitate am platit acei bani sa vad ce se intampla mai departe, am ajuns la interviu cu Claudia Olteanu ,care mi-a facut foarte multe complimente,nume marete din tv care ma vor ajuta in 12 sedinte sa devin o adevarata diva pt urmatoarele contracte obtinute de ei(ei fiind impresari Media Tv) incercand sa ma convinga sa achit suma de 250 euro pentru un "book",care teoretic ar costa 1000 de euro, insa diferenta este suportata de firma,mi-a aratat un asa zis book adica o carte cu 6 pagini cartonate. I-am spus ca o sa ma gandesc si revin cu un telefon. Doin curiozitate,pentru ca nu sunt dispusa sa dau suma asta de bani deoarece mi se pare o mare teapa, am ajuns acasa si am cautat pe net, si ce sa vezi...aceasta firma care teoretic e una de foarte mare succes nu are un site....ci doar reclamatii. Concluzia...este o mare teapa data persoanelor care impinse de saracie sau de dorinta de succes au impresia ca au dat peste o adevarata mina de aur. Din pacate,nu este asa. Mare atentie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, scriu aici deoarece "eu mi-am luat teapa suprema" si am mare nevoie de ajutorul vostru, cei ce ati avut de a face cu Olteanu Claudia.
      Povestea sta in felul urmator impreuna cu aceasta am un copil in vasta de 2 ani si 9 luni, problema a aparut acum cateva zile cand aceasta a luat copilul si a fugit.

      Tin sa precizez ca am cunoscut-o pe Olteanu Claudia la finalul anului 2011, am reusit sa o conving sa renunte la acest job in luna iunie 2011 dar nu a durat foarte mult si a revenit mai exact in luna Noiembrie, pana intr-un final in 2012 cand a renuntat definitiv, ea pana sa lucreze la aceasta agentie a fost plecata in Ibiza, lucrand la Ministry of Sound(din cele spuse de ea), apoi sa intors in tara din cauza unui accident(din cele spuse de ea), iar de aici incepe colaborarea cu agentia, mai departe nu trebuie sa povestesc eu.
      Dar orice eveniment neplacut scoate la iveala adevarul, si punand cap la cap au reiesit urmatoarele, persoana ce incepuse sa o caute de 2 luni(sunand la orice ora din zi si din noapte) este posibil sa fie pestele(am reusit sa afluu ca a practicat prostitutia cat a stat acolo), acesta fiind cetatean de origine spaniola, am facut legatura acum 2 zile gasind acte in limba spaniola cat si un document in care ea precizeaza ca el nu are nici o inplicare in cauza caderii ei de la etaj, si surpriza acelasi nume ca cel de pe whatsapp.
      Am nevoie de ajutorul dvs. pentru a castiga custodia copilului, pentru a dovedi in instanta ce fel de persoana este, deoarece un proces de gunul acesta poate dura peste 4ani.
      Va pun la dispozitie adresa de mail sca22012013@gmail.com si numarul de telefon 0741775786 in cazul in care doriti sa ma ajutati cu declaratii.
      Va multumesc
      Adrian

      Ștergere
  40. da,chiar si baieti. din pacate am vazut si foarte multi batrani amagiti cu promisiuni dar si parinti care platesc acele sume de bani sperand ca cei mici sa aibe parte de cat mai multe contracte.Mi-a ramas intiparita imaginea unor baietei foarte dragalasi,gemeni, sunt tare curioasa daca ii voi vedea intr-un spot tv sau la vreo emisiune tv

    RăspundețiȘtergere
  41. Si eu am fost pacalita! Chiar si umilita!
    Vorbesc de Vivienne Models Brasov.
    N-am nimica cu cei care vor sa investeasca in asa ceva. Dar noi nu dorim. De ce ne-au mintit?

    Acostati de pe str Republicii de la inceput am avut dubi...dar am zis sa nu ne para rau ca nu i-am dat sansa fetitei noastre...
    Ni s-a promis la inscriere ca nu necesita colaborarea cu ei niciun fel de cheltuieli (decat cei 70 lei), ba mai mult, daca nu suntem din Brasov cheltuielile de transport vor fi suportate de ei.
    Am fost sunata la un moment dat pentru semnarea unui posibil contract. Deoarece nu vrem sa investim bani in asa ceva am intrebat expres daca trebuie sa platim ceva sau nu. Mi s-a spus : Nu stiu trebuie sa veniti sa vorbiti cu Domnisoara ... , din pacate nu am retinut numele ei. Am mers am aflat ca taxa unui album doar cu fetita este de 285 EURO. Am refuzat.
    Luni m-au sunat sa merg a doua zi la 17:30 pentru a i se face poze iar urmatoarea zi ni se va telefona daca a fost aleasa sau nu. Am intrebat expres trebuie sa dam bani sau nu. Raspuns: Nu doamna veniti doar pentru poze!!!!
    Marti merg la 17:30.
    Ma invita "Domnisoara" in separeu la ora 18 si ceva, sa-mi spuna ca vor sa realizeze o revista cu hainute de la firmele x, y, z,.... nici nu am auzit de ele (ma rog, nu sunt cu hainute de firma) si revista costa un milion si ceva....nu am retinut , pentru ca nu asa era intelegerea. I-am spus intradevar iritata de ce m-a mintit la telefon, iar ea imi spune ce fel de mama sunt de nu vreau sa cumpar revista cu fetita! sunt o femeie de.... nici nu are cuvinte sa se exprime... Mi-a zis sa merg acasa si sa astept telefonul de la ei. M-am intrebat eu cu voce tare cum sa fie aleasa daca nu i s-a facut nici o poza! Mi se spune ca n-am inteles eu bine ce mi s-a spus.
    A intervenit si "Domnul manager" care m-a amenintat ca daca fac scandal cheama paza de firma si politia (ceea ce s-a si intamplat!) A mintit politistului ca l-am facut in toate felurile (doar l-am intrebat ce studii are ca mi s-a parut un smecher cum rar am mai vazut), ca i-am alungat 10 clienti, in conditiile in care m-a facut femeie de coltul strazi.
    M-a amenintat ca o sa ma dea in judecata...urmeaza sa vedem.
    Ma/Va intreb, daca merg la OPC, rezolv ceva? Nu pentru mine, ca eu nu o sa mai merg acolo si m-am si obisnuit cu ideea de paguba de 70 de lei. Dar pentru altii care urmeaza sa fie pacaliti. Pot dovedi ceva? Daca ma cred cei de la OPC se pot lua masuri?
    Ma/Va intreb, este normal ca cei care au mai fost acolo in alta sala dar cu usa deschisa, si au auzit ce am spus eu, cum am vorbit eu, si cum ma ameninta "domnul manager" nimeni nu a intervenit sa-i spuna "Domnului " ca nu se cade sa vorbeasca asa cu o femeie care a fost invitata de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. suntem cateva mamici care dorim sa depunem plangere referitor la aceste iselaciuni. daca nu stiati .. va puteti recupera banii in mod legal. aceste firme total in neregula nu au sansa sa reziste si in nici un caz sub amenintari din partea conducerii vivienne models care stiu clar ca bada mana fortat in buzunarul brasovenilor creduli, ii obliga sa plateasca 285+70 +pentru iluzii si alte povesti, cataloage ???, televiziuni , braduri celebre care nu au auzit de asemena agentii, sau baietii din strada care te injura daca ii refuzi sa le platesti ce 70 ron.
      o firma de modele nu ia tot poporul la rand doar pentru ca e bun de plata!
      asa ca luati atitudine, depuneti plangere la:
      opc-brasov, puteti face chiar o plangere in media local tocmai pentru ca multi din cei inselati sa indrazneasca sa-si faca dreptate.

      Ștergere
    2. si eu ma numar printre pagubiti trebuie luata atitudine.... asa nu se mai poate...ma pot alatura .....

      Ștergere
  42. Apropo, acel "domn manager" este Draghici Theodor
    cel care a comentat mai sus. Asa este "Domnule" Theodor Draghici?
    Imi puteti spune totusi ce studii aveti? Daca puteti spune adevarul (vreodata)?
    Stiti, sunt unguroaica si totusi mai roman decat dumnata. Eu nu urmaresc sa pacalesc pe nimeni. Eu sunt acasa aici in Brasov (aici m-am nascut) nu trebuie sa merg nicaieri acasa. Dumneata ar trebui in ... Pitesti ca doar de acolo ai carte de identitate, asa am auzit din discutiile cu politistii.

    RăspundețiȘtergere
  43. Stimata doamna care sunteti mai roman.....si mai mult sunteti si profesoara.dvs ar trebui sa aratati un exemplu atat copilului dvs cat si celorlati 10 copii care erau in sediul agentiei ,dar in schimb dvs ati facut un scandal aiurea,fapt constatat si de agentii de la sectia 1 sositi la fata locului.si apropo se numeste Firma de paza nu "paza de Firma".Nu ati fost amenintata ati fost informata asupra a ceea ce urma sa se intample daca nu va revizuiti atitudinea fata de lumea prezenta in sediul agentiei la momentul respectiv

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate, am gresit cu formularea FIRMA DE PAZA.

      Am fost amenintata, nu informata! Ce altceva inseamna: "O sa vedeti dumneavoastra?" Si ce sa spun de modul, tonul, intonatia cu care ati vorbit?
      Eu nu m-am dus acolo sa dau exemplu, si nici intrun caz copiilor de varsta de 1-3 ani. M-ati invitat, ca firma, pentru poze! In schimb nu ati facut poze, ati cerut bani!
      M-ati mintit cu nerusinare, ca firma, a treia oara. Si ce trebuia sa fac? Sa stau calma? Sa stau cu capul aplecat si sa plec?

      De ce sustineti ca
      "...ati facut un scandal aiurea,fapt constatat si de agentii de la sectia 1 sositi la fata locului ..." ?
      Cand au sosit politistii, singura persoana care vorbea intruna erati dumneavoastra. Eu am vorbit doar cand eram intrebata.

      Ștergere
    2. Domnule Draghici, probabil ca nivelul dumneavostra inalt de cultura nu poate sa accepte greseli de gramatica si topica in propozitiile formulate de altii. Totusi se pare ca subiectul era cu totul altul. Va ocupati sau nu de tras tzepe brasovenilor? Ati mai avut si alte astfel de activitati in alte orase? [Sigur ca da, din moment ce tot matale apari cu numele, la fel ca si concubina ta, prin Oradea, Bucuresti si multe alte orase ale patrie noastre.]
      Alta intrebare pentru preacinstitul Draghici: De ce este nevoie sa va schimbati firma pe care o conduceti de fiecare data cand schimbati orasul in care va desfasrati activitatea? Daca sunteti atat de cinstit pe cat va dati raspundeti la aceste intrebari si dati mai multe detalii despre activitatea dumneavoastra trecuta si prezenta pentru ca sa castigati increderea posibililor clienti.

      Ștergere
  44. Mai terminati cu marele manager de modeling (a ajuns sinonim cu teapa) Draghici asta nu vedeti ca e penibil de slab dezvoltat in zona stanga a emisferei cerebrale !

    RăspundețiȘtergere
  45. Doamna Ildiko Dobai faceti o plangere impotriva lui Draghici si trimiteti-o la toata presa!
    Nu va mai cheltuti energia cu mintea lui odihnita!
    Daca vreti sa va treaca cheful de tot ce e uman si frumos cautati profilul pe facebook si basta!
    Nu este atat de important sa-l faceti vedeta. Calea sigura e plangerea penala la parchet sau la politie, dupa care distribuiti-o la toata presa.
    Daca nu e bine asa faceti o asociatie de pagubitii fantomei de modele si "mancati-l" .
    Faceti o greva in fata sediului lor, faceti ceva dar nu-l mai faceti vedeta.
    Apropo grabitit-va ca se se vor cara sau vor fi carati din zona!

    RăspundețiȘtergere
  46. Iata inca o dovada de seriozitate din partea lui Draghici

    RăspundețiȘtergere
  47. Asta e alta:
    http://newsbv.ro/2012/teparii-firma-modele-republicii-lovesc-codlea

    RăspundețiȘtergere
  48. Tocmai mi-am luat si eu teapa de la deja faimoasa agentie de "vedete naive in devenire" MEDIA WORLD CASTING :-J....mi-am descoperit cu ocazia asta si latura "muci-sensibila".M-a racolat la Unirii un pupinbucist si am primit la complimente cat nu mi-a facut prietenul meu in viata asta; mi-am facut o rezerva de complimente pt ink 3 vieti.Da imi placea >:)treb sa recunosc, deja eram o zana cu 3 perechi de aripi si ma pregateam de decolare, cine dracu era cea mai "rasarita",cea mai "frumoasa" de la metrou Unirii?! eu :>..insa cum toate lucrurile au un pret, am platit si eu o taxa de 65 lei :)))) pai ce complimente pe gratis, cine le face?!...tipa cu care am avut asa zisul interviu, m-a imbrobodit atat de tare incat am scos din buzunar aceasta suma, promitandu-mi marea cu sarea.Initial am crezut k are inclinatii sexuale...dubioase.Bah da' chiar asa m-am lasat dusa de nas de o pitipoanca, macar dracu' dk era barbat ma mai intelegeam.Nu sunt atat de naiva sa ma vad mega-star peste noapte, insa mi-a placut ideea de a ma vedea intr-o reclama si mi-am sp "lasa k in decurs de 1 an o sa apara si moaca mea intr- reclama"..deci cat de tarank trebuie sa fii-uite arat.Mi-a spus sa vin a doua zi pentru a sta de vorba de directorul companiei,pentru a incheia un contract (aceeasi c***a Claudia Olteanu care este si in Piata Romana).M-am dus acasa si m-am informat pe net.Trebuia sa fiu socata de ce citeam ?!:))..am citit comm voastre..si mi-am sp bine am venit in breasla..pana la urma capu' face capu trage.Insa nu ma resemnasem, vroiam banii inapoi.Si trebuia totusi sa am o confruntare cu aceasta business-woman.A doua zi ma duc in zona Unirii si ma opresc in dreptul unui agarici chiar in plina desfasurare de racolare.L-am intrebat dk Olteanu Claudia este la birou, a sp k nu stie cine e(sa-mi trag palme nu stii pt cine lucrezi?!...ok..ma'ta atunci)si m-a trimis la un coleg care la randul lui racola si asta naivi.Mi-a sp k Olteanu Claudia e la P-ta Romana.bunnn. oricum trebuia sa ma racoresc.Am intrat in acea incapere si i-am spus uneia din duduile care cu o zi inainte m-au pupat in partea dorsala de mi-a amortit c**u si i-am spus k imi vreau banii repr taxa de inscriere.Deja se intamplase "schimbarea la fatza" si toate catzele de acolo erau pe capu' meu, k scrie pe formular k asta e o taxa nereturnabila(la dracu, chiar ce pct...k in mom ala knd am dat banii pluteam de la atatea complimente:))), k oricum banii ii recuperez din prezentarile ulterioare la care o sa particip, etc. si i-am sps uneia si fetele care deja devenise agresiva in tonalitate k stiu care e obiectul lor de activitate si i-am sp."Si ok nu vreau sa plec, vreau sa vb cu un director de aici dk exista".M-a condus o alta tipa la asa-zisa manager, o vampa bruneta,cu silicoanele pana in gat si i-am sp raspicat k imi vreau banii fara alte certuri.Mi-a mai aratat o data formularul de inscriere si mi-a sp k suma este nereturnabila si k in plus s-a emis un bon fiscal,deci chiar dk si-ar dori sa-mi dea banii nu poate.Indiferent de ce ii spuneam nu o puteam da la intors cu ea...toata escrocheria asta e foarte elaborata si sarlatanii astia sunt acoperiti...Ma bucur k nu am ajuns in etapa urmatoare knd trebuia sa platesc pt acel book din cate am inteles de aici de la pers tepuite.Deci m-am invatat minte mi-am luat-o si acum dk mai simt nevoia k cineva sa-mi faca complimente o sa-mi rog apropiatii sa ma minta frumos k de aparut in reclame nu imi mai trebuie.Si ne mai intrebam de ce avem imaginea asta sifonata in Europa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, scriu aici deoarece "eu mi-am luat teapa suprema" si am mare nevoie de ajutorul vostru, cei ce ati avut de a face cu Olteanu Claudia.
      Povestea sta in felul urmator impreuna cu aceasta am un copil in vasta de 2 ani si 9 luni, problema a aparut acum cateva zile cand aceasta a luat copilul si a fugit.

      Tin sa precizez ca am cunoscut-o pe Olteanu Claudia la finalul anului 2011, am reusit sa o conving sa renunte la acest job in luna iunie 2011 dar nu a durat foarte mult si a revenit mai exact in luna Noiembrie, pana intr-un final in 2012 cand a renuntat definitiv, ea pana sa lucreze la aceasta agentie a fost plecata in Ibiza, lucrand la Ministry of Sound(din cele spuse de ea), apoi sa intors in tara din cauza unui accident(din cele spuse de ea), iar de aici incepe colaborarea cu agentia, mai departe nu trebuie sa povestesc eu.
      Dar orice eveniment neplacut scoate la iveala adevarul, si punand cap la cap au reiesit urmatoarele, persoana ce incepuse sa o caute de 2 luni(sunand la orice ora din zi si din noapte) este posibil sa fie pestele(am reusit sa afluu ca a practicat prostitutia cat a stat acolo), acesta fiind cetatean de origine spaniola, am facut legatura acum 2 zile gasind acte in limba spaniola cat si un document in care ea precizeaza ca el nu are nici o inplicare in cauza caderii ei de la etaj, si surpriza acelasi nume ca cel de pe whatsapp.
      Am nevoie de ajutorul dvs. pentru a castiga custodia copilului, pentru a dovedi in instanta ce fel de persoana este, deoarece un proces de gunul acesta poate dura peste 4ani.
      Va pun la dispozitie adresa de mail sca22012013@gmail.com si numarul de telefon 0741775786 in cazul in care doriti sa ma ajutati cu declaratii.
      Va multumesc
      Adrian

      Ștergere
  49. Eram sigura ca e teapa>......mai bine stau in banca mea,cine stie cand ma duc la interviu cati bani imi mai cer.Asta e altadata sa fiu mai atenta

    RăspundețiȘtergere
  50. Eu am lucrat acum cativa ani la o agentie de modelling in Bucuresti(ca si asistent manager) si, desi nu toate lucrurile functionau cum tb, pot sa va spun ca niciodata nu s-a cerut vreo taxa de inscriere in agentie. Fetele (unele dintre ele au devenit cunoscute) erau platite in functie de joburile pe care le primeau (hostess, prezentari de moda,sedinte foto etc) iar agentia isi oprea un comision . Atata tot. In niciun caz nu se cerea vreun ban inainte. De asemenea, in cazul in care se dorea, contra cost se faceau poze profesioniste pt book. Acesta era cartea de vizita a unui model. Nu mai stiu exact ce suma era , oricum nu f ieftin dar era facut de un fotograf profesionist, erau implicati stilisti, hair stilisti, make up artisti iar persoanele acestea tb platite pt ca nu erau angajatii firmei. Nu era obligatoriu sa-ti faci un astfel de book dar cele mai multe fete isi doreau asa ceva iar de multe ori, banii pt asta se scadeau treptat din joburile pe care le obtineau. Aici in general era vb despre fete de la 14 ani in sus. Pt copii se faceau cursuri de modelling iar acelea se plateau insa, daca doreai doar sa te inscrii in agentie nu ti se cerea nici un leut. Daca ma intrebati pe mine, acele cursuri nu i-a ajutat pe micuti cu nimic. CEl putin cat am lucrat eu acolo nu s-a facut niciun casting pt copilasi...
    In orice caz, mi se pare o aberatie sa ceri vreo taxa inainte. Si eu am fost oprita pe strada de un reprezentant al unei agentii cu nume de Hollywood,pentru fetita mea , am fost la ei la sediu, undeva pe la Pta Amzei, f frumos sediu, impozant si dupa discursul de intampinare ne-a spus ca tb platita o taxa de inscriere - imi cer scuze iar nu am retinut suma pt ca a fost acum mai bine de un an, dar oricum peste 200 ron si in niciun caz pe an. Nu ne asigura nici o garantie ca fetita va fi chemata dar erau siguri, siguri ca va avea succes pt ca este un copil f frumos, minunat, etc.etc.etc.... Am spus pas. Iar azi, din nou, am fost *agatati* de Media tv production care nu vor insa decat 65 ron/an. Un fleac ar spune ei :). De aceea am cautat pe net cateva informatii despre ei si imi este suficient ce am aflat. Biroul il au undeva in Pta.Unirii pe langa BRD. Am fost tentata sa merg , noi suntem din Ploiesti , dar am zis, asa cum observ ca multi parinti gandesc, sa fac asta pt fetita mea, sa nu regret vreodata ca nu am incercat. Cu toate astea mai bine ii cumpar o bluzita decat sa arunc banii pe ceva ce , din start , pare inca o escrocherie. Va multumim ca ati deschis acest subiect si ca , astfel, am avut posibilitatea sa aflu cat mai multe informatii .

    RăspundețiȘtergere
  51. Niciodata in viata mea nu m'am considerat o persoana usor influentabila. Lucrul pe care il urasc cel mai mult sau hai sa zicem- dispretuiesc este prostia. Dumnezeu mi-a oferit "sansa" sa descopar ca umblu poate cu nasul mult prea sus si iata ca, azi, 27.03.2012, va mai anunt si eu, asemenea celorlate persoane ce au postat mai sus, sa va feriti de... hm, insectele daunatoare ce au aceeasi infatisare cu a noastra, a oamenilor normali, insecte ce misuna la Romana ( si prin multe alte parti ale capitalei noastre sublime) ... asta daca nu vreti sa fiti prostiti. asa, pe fata. Cum numai in Romania noastra draga, unde prostia se intalneste la tot pasul, este atat de posibil. Aveti grija cui dati bani si in ce scop, sunt bani munciti, si chiar de ar fi castigati la Loto sunt ai vostri si merita sa ii cheltuiti in mod inteligent :) Daca totusi vreti sa va faceti singuri o parere despre mizeria ce se numeste "MEDIA TV PRODUCTION", inarmati-va cu tupeu si afisati o atitudine superioara cand urcati la etajul 1,ap 1,sc E... pentru a nu va lasati influentati in niciun fel de caprele colorate inaltate pe tocuri al caror balans le flutura parul ars de placa in vant si care behaie 10 minute necontenit, gata sa va intre in suflet- daca ar putea sa o faca, ar face-o fara retinere va asigur...
    Vorbesc din perspectiva omului inselat, prostit, stupefiat, dar care macar si-a descarcat nervii si a "tarat-o prin noroi" ( la telefon macar) pe DOAMNA MARE COCOTA SI DIRECTOARE FANTOMA, RACITA SI BOLNAVA( poate Dumnezeu are grija in marea Sa bunatate de sufletelul dansei) tocmai pentru a incerca sa va deschid ochii si voua, acelora care sperati la zile mai bune, la esente de D&G si Gucci, masini scumpe si aere de diva... Haideti mai bine sa ne vedem de treaba, macar pentru a nu le mai oferi satisfactie unor nimicuri ce s-au nascut poate doar pentru a ne mai oferi noua, uneori, cate o lectie de viata... Ne-o servesc de-a dreptul in fata si noi o intelegem abia dupa ce faptul e consumat.
    Aveti grija de voi :)

    RăspundețiȘtergere
  52. am fost si eu una din victimele firmei viviennemodels, ce pot sa fac daca am semnat contractul dar nu am fost la nici o sedinta foto dar nu vreau nicinsa mai platesc pt ca mi-am dat seama ca este o teapa! va rog sa ma lamureasca cinea ce trebuie sa fac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. faceti o plangere la protectia consumatorului si informati si presa/media locala (e-mail sau tel.) sa fie averizate si alte persoane de buna credinta, pentru ca sunt de ordinul sutelor cei care ,, doneaza,, sume de bani unor nemernici care probabil din munca cinstita nu ar avea cum sa-si faca o eticheta de calitate.
      Nu toata lumea se informeaza de pe blog, dar o stire in presa sau televiziunea locala probabil ar trezi interesul multor persoane in situatia dvs.
      De asemenea solicitati retunarea sumei achitate daca nu ati beneficiat de serviciile promise.

      Ștergere
    2. In aceeasi situatie sunt si eu acum, nu vreau sa merg la nici o sedinta foto. Dupa parerea mea, e mai bine sa nu te duci deloc, pentru ca altfel s-ar putea sa invoce faptul ca trebuie sa dai banii care reprezinta contravaloarea albumului foto. Asa, daca nu te duci si ai platit doar un avans minim, conform contractului tu nu ai adus vreun prejudiciu agentiei si deci conform contractului nu te pot obliga sa platesti ceva.

      Ștergere
    3. Asa ca, daca prin absurd se va ajunge in instanta, sa pastram aici legatura si sa ne strangem sa ne sfatuim..

      Ștergere
  53. Am fost si eu racolata la piata Unirii acum cateva zile bineinteles cu toate complimentele de rigoare. La etaj o pitzipoanca numita Andreea mi-a vorbit 15 minute in sir abia daca se orea sa respire, despre cum voi ajun ge vedeta cu ajutorul lor. Cand sa completez formularul a aparut taxa (asa zisa taxa mica de 65 de lei pe care "oricum ii veti recupera din activitatile pe care le veti avea cat de curand") ok am platit 35 de lei urmand sa ma duc ziua urmatoare sa platesc restul si sa merg la interviu apoi au urmat pozele pe care mi-lea facut pe un scaun (atunci am ramas uimita, Andreea mi-a zis ca sunt fotogenica, e prima persoana care imi zice asta pentru ca eu chiar NU sunt fotogenica). Am ajuns a doua zi, am platit restul si mi s-a spus sa astept un pic pentru interviu. Intre timp alta fata incerca sa o convinga pe o femeie cu copilul ei exact cu aceleasi cuvinte(m-am gandit ca poate e vre un prompter de pe care citesc dar nu este ). A venit si timpul sa intru la interviu cu directorul de publicitate sau cum ii spune pe nume ENE LAURENTIU .Imediat a inceput sa ploua cu beneficii in schimbul sumei de 200 de euro achitati in 2 rate("dar cat mai rapid posibil pentru ca saptamana viitoare vor avea o activitate importanta si nu trebuie sa o ratez").La contract am mai vazut ceva ciudat :contractul poate fi reziliat pe cale amiabila. Aici mi-am pus un mare semn de intrebare. Un contract cu o firma care iti promite castiguri de sute de euro si deasemenea care investesc foarte mult in imaginea ta se poate incheia pe cale amiabila fara nici o despagubire in caz ca ii las balta si ei isi pierd toate investitiile.Inca de la inceputul interviului am fost cam reticenta si am fost intrebata de ce nu sunt mai entuziasmata ca este o ocazie unica.Nu am fost de acord sa semnez atunci contractul pentru ca nu aveam bani si urma sa ma duc acum sambata pe data de 31 martie 2012 dar bineinteles ca nu ma voi intoarce in acea camera cu cateva scaune si poze pe pereti, acel colt acuns dupa un perete in care se fac inscrierile si acel birou care nu arata deloc a birou de afaceri (un dulap cu cateva dosare, vreo 5 bookuri cu poze pe birou+cati de vizita ale domnului Ene Laurentiu )3scaune ca cele din hol si de partea cealalta a biroului inca un scaun la fel. Tin sa mentionez ca pentru cei 65 de lei mi s-au propus urmatoarele activitati: figuratie,public, teatru,hostesse,modeling,reclame,filme etc. Avantajul meu 85%din castig+ hainele si produsele la care fac reclama. Si pentru cei 200 de euro "vei fi in centrul atentiei" (din nou ceva ciudat). Astazi am ramas uimita cand am cautat pe internet "Ene Laurentiu" :pe langa pozele indecente si poza de profil cu paharul de bere in mana am gasit la hobbiuri :
    Excursiile, muzica, cluburile
    si la interese mi-au cam atras atentia urmatoarele: sexualitate,intalniri,viata de noapte si femei !! Deci nu acceptati racolarea celor de la Media Production ,asa am aflat prima zi cum se numeste si abia a doua zi am aflat ca de fapt se numeste World Media Casting.!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna ziua1
    Suntem realizatorii emisiunii CU OCHII'N 4 ce este difuzata in fiecare luni pe TVR 1. Facem o investigatie tocmai pe aceasta tema: firmele de casting care agata oamenii de pe strada si le iau banii in schimbul unor promisiuni pe care nu le mai onoreaza niciodata. Am citit postarile de pe acest blog. Ni s-au parut extrem de interesante si mai ales relevante pentru afacerile de acest gen. Am dori sa realizam cat mai multe interviuri cu persoane care se considera inselate tocmai pentru a demonstra amploarea acestui fenomen. Daca doriti sa ne contactati pentru a ne da mai multe amanunte asteptam mail-urile dumneavoastra pe adresa: patru@tvr.ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,

      Ma numar printre cei care au luat tzeapa ieri, 19.09.2012. Am platit cei 69.5 lei, dar nu mai mult. Cu toate astea, accept greu faptul ca m-am lasat inselata de niste tineri "buni de gura".
      Accept sa va redau patania mea, daca mai este ceva de adaugat la atatea cate au fost scrise mai sus ; adresa mea de e-mail : domnicah@midal.ro.

      Ștergere
  55. da asa este dar parca se numea first face models si acum se numesc vivianne models si au 2 sedii unul la romana exact la gura de metrou si unul la Carrefour de la Piata unirii...si eu sunt inscrisa la ei si nimik! :(

    RăspundețiȘtergere
  56. TEPARII DE LA VIVIENNE MODELS NU VA BAGATI IN VB CU EI BRASOVUL TREBUIE "CURATAT" DE ASTFEL DE GUNOAIE!!!!!!!!!!!!!!!...........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect.i-a dat cineva la protectia consumatorilor?a reziliat cine va vreun contract cu eu?a fost cineva actionat in judecata sau amenintat cu darea in judecata de catre ei pt.suma prevazuta in contract desi nu s-a beneficiat de nimic de pe urma lui,nici macar de vreo poza pe net?
      vasy54@yahoo.com

      Ștergere
  57. Am un mesaj pentru detinatorul blogului. As dori va rog daca puteti sa imi stergeti comentariul de mai sus nume:oana email:alex******@yahoo.com deoarece o prietena a postat cu numele si adresa mea de email fara sa imi ceara permisiunea.Astazi prietena mea a incercat sa stearga postarea dar nu a reusit. Mi-am facut blog pentru a trimite mesaj privat celui ce detine blogul dar nu cred ca am cum sau cel putin nu am descoperit eu cum. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  58. cum se poate ,,rupe'' un contract la o astfel de firma?desi nu am beneficiat de nici un fel de serviciu contra avansului dat acum mi se cer si restul de bani sau ma actioneaza in judecata.a mai patit cineva asa si cum s-a rezolvat
    vasy54@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Petre says:
    April 18, 2012 at 12:16 am
    @Blanka si altii care au semnat contracte cu haimanale ca vivienne models romania.
    O sa iti ia boii de la bicicleta daca nu le dai banii. Contractele alea nu au nici o valoare pentru simplul fapt ca sunt prost facute. Ma ofer eu sa va consiliez juridic daca se va ajunge in instanta. Am mai lecturat contracte de la smecherii astia care cred ca ei sunt destepti si ca ii fac pe toti. Nu au cum sa isi recupereze banii pe contracte nule de drept. asa ca arunca la gunoi toata corespondenta de la ei si asteapta citatia(daca va exista vreodata) de la instanta. Orice nash isi are nashul.
    Reply

    http://newsbv.ro/2012/teparii-firma-modele-republicii-au-lovit-din-nou/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut! Acum cateva zile am fost si eu acostat de catre cei de la vivienne models la Piata Unirii! Adevarul e ca m-a cam luat valul si am platit 200 ron avans pentru contract pe 2 ani. Acum, citind cati si-au luat teapa, ma gandesc serios sa nu merg nici macar la sedinta foto. Doar ca mi-au zis ca e "obligatoriu" sa platesc cei 430 ron avans pentru sedinta foto. Nu ma mai intereseaza sa recuperez cei 200 ron, ci doar sa nu mai fiu obligat sa platesc restul. Daca pur si simplu nu mai merg, nici macar daca sunt chemat in instanta, ce se poate intampla? Daca ma puteti ajuta cu un sfat..Multumesc mult!

      Ștergere
    2. ne dati o adresa de mail, dorim sa va acontactam in legatura cu un contract cu vivienne modeles. am luat si noi teapa

      Ștergere
    3. Buna ziua! Mail-ul meu este for.reason14@yahoo.com. Sunt cel de mai sus care vorbea de avansul de 200 de RON. Trimiteti mail si poate asa ne strangem mai multi care am cazut in plasa celor de la Vivienne Models. Cu cat ne strangem mai multi, cu atat mai bine:) Si vedem cum rezolvam.

      Ștergere
    4. Dl Petre, va rog sa imi lasati o adresa de email. Si eu am fost pacalita de firma Luxury Agenty si doresc sa va trimit cotractul scanat sa imi spuneti daca si acesta se incadreaza la contractele nule. Adresa mea de email este nicoletaspataru@ymail.com

      Ștergere
    5. buna seara...va rog frumos sa ma contactati la aceasta adresa anamaryy81yahoo.com(am cazut destul de rau in plasa acestor lepre)

      Ștergere
  60. Adica eu daca nu ma prezint, conform contractului, nu am adus nici un prejudiciu agentiei. Deci nu sunt raspunzator cu nici o dauna. Daca puteti raspunde..

    RăspundețiȘtergere
  61. si eu am luat teapa,fetita plangea se si vedea manechin,am ramas fara 70 ron.bani cu care puteam sa fac altceva asta e,dar citind toate tepele as vrea si eu sa se termine cu hotiile astora daca aveti nevoie de cineva ma ofer sa ma alatur contactatima...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mail-ul meu este for.reason14@yahoo.com. Scrieti si sa ne strangem cat mai multi care am luat teapa si sa vedem cum rezolvam.

      Ștergere
    2. cred ca mai multe persoane daca fac sesizare, cei de la opc nu prea se deranjeaza... o plangere scrisa.. intrebati la MRA cea mai buna agentie din Romania daca asa procedeaza si cu ce sunt in neregula... va convingeti ca sunt departe de o agentie cu acte in regula sunt,, tepari de clasa'' pusi pe strans bani, dar daca mai trece timp cred ca nu ii mai gaseste nimeni!
      un mix tv, un rtt o garda finaciara... si cred ca ..istoria se repeta ca si in anii trecuti.

      Ștergere
  62. Buna! M-am Inscris si eu la Media Tv Prodution inainte de craciun si am platit inscrierea 65 ron + 250 euro . Am facut pana acum doar o sedinta foto si am facut niste cursuri unde ne invata cum sa mergem:|..de maine cica incepem sa facem actorie..cursurile sunt doar o ora sambata. Ce ma sfatuiti sa fac?:|

    RăspundețiȘtergere
  63. sunt tepari totii....fugiti de ei

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna seara! acum o saptamana aceeasi poveste m-i s-a intamplat si mie dar m-am imformat prea tarziu din pacate despre acesti excroci,partea nasoala este ca am semnat contractul si am platit un avans de 100 ron (atat aveam la mine) si urmeaza sa ma duc maine petru sedinta foto si sa achit inca 350ron diferenta pana la 100 euro pentru "inceperea activitatii" dar vreau sa ma retrag fara sa ma duc la vreo sedinta sau sa mai platesc ceva,ce e de facut? va rog contactati-ma la slngeo@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  65. nu va duceti si gata. le-ati dat deja 100 ron. n-au ce sa va faca. in schimb, puteti dvs. sa-i reclamati pe undeva. aveti copie dupa contract? probabil ca nu v-au dat.

    RăspundețiȘtergere
  66. Eu m-am inscris la agentia Vivienne Models in Bucuresti de ceva timp si pot spune ca ei cel putin m-au sunat pentru a lucra ca promoter pentru o companie de alimente. Am fost acolo, m-au instruit ce sa fac, mi-am facut treaba si mi-am luat banii stabiliti. Precizez ca am mai participat si la un casting si urmeaza sa fiu contactat pentru urmtoarele etape. Personal nu am ce sa zic de rau la adresa lor atata timp cat m-au contactat si mi-am recuperat investitia in colaborarea cu ei de cel putin 3 ori.

    RăspundețiȘtergere
  67. Soţia mea a fost înşelată acum câteva zile în Eliana Mall, Braşov. S-au mutat acolo sub numele de Elite Models Management. Ieri am depus o sesizare la poliţie, astăzi voi merge să depun o plângere penală la parchet, iar dacă lucrurile nu se mişcă, voi depune o plângere la DNA pentru a cerceta pe cine au în spate, dacă au pe cineva, că nu prea cred. Aseară am fost la ei şi am avut ceva discuţii, mi s-au părut cam amatori. Cred că singurul motiv pentru care au scăpat e că nimeni nu a făcut plângere la Poliţie până acum. Dacă doriţi să vă consituiţi parte civilă la proces pentru recuperarea prejudiciului, daţi un semn. Eu oricum voi cere despăgubiri morale consistente pe care le voi dona unor ONG-uri.

    RăspundețiȘtergere
  68. Dacă sunteţi persoane escrocate de astfel de agenţii de modelling, vă invit să ne adunăm aici şi să luăm atitudine pentru a ne recupera banii şi a-i pedepsi pe escroci http://www.facebook.com/pages/Escrocii-Elite-Models-Management/505116486183510

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca doresc sa particip la inlaturarea acestor hoti. Ieri m-au inselat cu cei 70 ron ; noroc ca nu am mers pana la capat, sa semnez si contractul. Nu suport insa gandul ca la varsta mea, am putut fi manipulata cu atata usurinta, de niste tineri fara prea multe clase, in mod sigur.

      familiah2002@yahoo.com

      Ștergere
    2. Ai fost pacalit de racolatorii acestor agentii si de madam director Ioana Vulpas sau altii asemenea ei ?
      Haideti sa luam atitudine !
      Sa nu ne lasam pacaliti de promisiunile si vrajelile lor!
      Nu le mai umflati buzunarele lor cu banutii munciti din greu de fiecare dintre noi !
      Cei care ati fost pacaliti , nu ramaneti in tacere !
      Haideti sa-i pedepsim !

      Iata cateva din agentiile care au functionat p
      ana acum si prin intermediul carora domnii din conducere au inselat o multime de oameni :
      THE FIRST FACE INTERNATIONAL SRL
      FIRST FACE GENERATION MODLES SRL
      FUSION MODELS SRL
      FIRST FACE MODELS ACTIVE SRL
      FUSION MODELS STUDIO SRL
      FIRST FACE EUROPEAN MODELS SRL
      SUN MEDIA EUROPEAN AGENCY SRL
      FIRST FACE INTERNATIONAL MODELS SRL
      VIVIENNE MODELS SRL
      VIVIENNE MANAGEMENT MODELS SRL
      VIVIENNE INTERNATIONAL MANAGEMENT SRL
      Acestea sunt doar o parte din ele .
      Oamenii din conducerea acestora sunt :
      MIHASCA DOREL ALIN
      MALEA CATALIN MARIUS
      FRUMUSELU DANIELA VASILE
      IOANA VULPAS
      Acestia sunt doar cativa dintre ei
      Cine doreste sa le faca plangere impotriva acestora , va rog sa-mi transmiteti un email la adresa "josteparii@yahoo.ro"
      Eu voi fi prima persoana de pe aceasta lista .
      Cu cat suntem mai multi , cu atat mai bine !
      Sa le dam o lectie pe care sa o tina minte pentru totdeauna !
      Daca ai fost angajatul unei asemenea agentii , apelam la constiinta ta sa ne ajuti sa facem dreptate !

      Ștergere
  69. In cluj In piata MIhai VIteazu functioneaza o firma " BLUE MODELS". ATENTIE E TEAPAAAAAAAAAAA!!! Anul trecut a fost pe Eroilor, Piata Marasti, etc

    RăspundețiȘtergere
  70. Sunt și la Obor, purtând numele de General Management Models. Am descris experiența proprie cu ei aici http://lucian-alexandra.blogspot.ro/2012/11/tepe-cu-modeling-general-management.html

    RăspundețiȘtergere
  71. sunt si in Iasi mai nou, BGM Models,in Carrefour Felicia, o mare teapa, cu Domnul Draghici in frunte

    RăspundețiȘtergere
  72. ”Firma nu pierde niciodata” – asta mi-a spus directoarea de la vivienne models acum 2 saptamani. Chiar asa este? Dintre cei care au semnat contracte cu o astfel de firma de ‘modele’, dar care nu au mai vrut apoi sa aiba de a face cu ei, a fost cineva dat in judecata? A platit cineva toata suma chiar daca nu a dorit sa o faca si nu a beneficiat de serviciile ‘firmei’? Sunt contractele lor atat de constrangatoare si imposibil de atacat?

    RăspundețiȘtergere
  73. IOANA VULPAS SI VIVIENNE MODELS O MARE TEAPA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ACUM SE AFLA IN BUCUR OBOR ACEASTA VULPES IOANA

      Ștergere
  74. Atentie! Azi in centrul orasului Pitesti, am fost acostata de o domnisoara de la o asa zisa agentie de modele pentru copii, media casting agency. Ne-am dus impreuna pana la locatia unde se organiza castingul, nu departe de locul in care m-a agatat. Tot drumul pana acolo domnisoara a incercat sa intre in gratiile copilului meu povestindu-i cum o sa se fotogragieze el cu jucarii pe care apoi va avea voie sa le ia acasa si cum o sa apara el la televizor si o sa-l vada o tara intreaga. Fiul meu nu prea era interesat, dar tipa insista. Odata ajunsi acolo am fost preluati de o alta domnisoara, stilul era acelasi. La un moment dat mi-a spus ca nu trebuie sa platesc decat 70 de lei, taxa ptru a fi introdus copilul in baza de date. Daca pana atunci fusesem destul de reticenta in clipa aia m-am convins de escrocherie. I-am replicat ca am nevoie de timp ca sa ma gandesc si tipa mi-a raspuns sa ma grabesc ca locurile sunt limitate si ca raspunsul e musai sa-l dau pana la ora 15, asta in conditiile in care era deja 14. Si bla, bla, ca pierd o mare oportunitate. In fine, unde as putea sa-i reclam?

    RăspundețiȘtergere
  75. casting-media ..la fel,aceeasi teapa,promisiuni false..racoleaza oameni de pe strada chiar langa cismigiu..am platit taxa de inscriere de 50 lei..m-au sunat in 2 zile k am fost selectata eu si inca 3 fete si sa ma prezint sa aflu despre ce e vorba...am ajuns,primita cu foarte multa atentie de o tipa blonda draguta,care a vorbit intruna 10 min..mi-a facut complimente peste complimente,ca sunt foarte frumoasa,am parul natural si am fost selectionata sa fac reclama la sampon la garnier...mi-a spus de niste sedinte foto care le voi face inainte...k apoi sa-mi zica ca de fapt albumul foto costa 8mil si ceva si ca pot sa platesc in rate...chiar ma convinsese la inceput cand nu spusese de banii pe album,am zis "ce am de pierdut"...ca apoi sa-mi zica ca vrea un buletin si sa platesc o parte din suma neaparat astazi...am spus ca nu am la mine ca nu am fost anuntata ca trebuie sa am ceva la mine...se vedea pe fata ei parerea de rau k voi rata aceasta sansa si tot insista sa platesc orice suma care o am la mine(i-am spus ca nu am nimik la mine),m-a intrebat unde stau si dak am timp sa ma intorc in 2 ore de acasa cu bani, sau dak am macar un card la mine..tot insista sa platesc o suma in acea zi...l-am spus ca in nici un caz nu am cum astazi..k pana la urma cik imi face o favoare si imi da sansa sa vin a doua zi cu o suma si k ma bifeaza k si cum m-am inscris,k sa-mi tina locul,sa nu fie nevoita sa sune alta fata si eu sa pierd aceasta ocazie...am plecat f dezamagita si cu multe semne de intrebari de aceasta firma si cu gandul de a ajunge acasa cat mai repede sa ma informez de pe net..knd am ajuns aks,m-am documentat si m-am luminat cam cu ce se ocupa acesti escroci...NU VA MAI LASATI PACALITI, ESTE O MARE TEAPA,cei care vor sa-si faca reclama cu tine nu iti vor cere niciodata bani inainte pt k tu de fapt le faci un serviciu...toti sunt niste escroci

    RăspundețiȘtergere
  76. tot cu casting media de la cismigiu am avut si eu de- a face astazi. am platit suma de 70 ron inainte mi-au spus ca maine trebuie sa merg la un casting la afi palace cotroceni, apoi dupa ce am platit ma trimeteau in cladirea apaca la nu stiu ce doamna. apoi vine alta domnisoara si imi spune ca sa vedeti ca s-ar putea ca maine sa fie totusi inchis acolo fiind perioada craciunului. atunci mi-a picat fisa si am spus atunci de ce ma trimetea cealalta 'la sigur' maine acolo, ea nu stia ca este inchis de sarbatori? am cerut insistent sa imi returneze banii, nu vroiau asa ca am inceput sa fac scandal, am reusit sa iau contractul sa il rup, una din ele a vrut sa imi ia chitanta. a fost un adevarat balamuc. le-am spus ca nu plec de acolo pana nu imi returneaza banii si ca am sa le gonesc toti clientii. m-au amenintat ca chiama politia. le-am spus 'chiar va rog' si m-am asezat pe scaun si cu cei doi copii ai mei jucandu-se pe acolo. pana la urma s-au convins ca nu o scot la cap cu 'nebuna' si mi-au returnat banii. cred ca am scapat usor: cu o gramada de nervi, pentru ca niste pusti deabia rasariti de pe bancile scolii cred ca ne pot fraieri pe toti cu vorbaraia lor, si cu o durere de cap.

    RăspundețiȘtergere
  77. Atentieeeeeeeeee mamiciiiiiiiiiiii!!!!!! Aveti mareeeee grija amicilor care ati cazut in plasa acestor nenorociti. Veti fi sunati de catre oamenii acestei firme sustind ca sunt persoane inselate ca dv. Si incearca sa va traga de limba daca ati fost la politie protectia consumatorului daca ati actionat in judecata. Aveti mare grija cu cine vb la tel pe mine m-au sunat de 2 ori dar binenteles ca nu le-am dat informatiile corecte pt ca mi-am dat seama cine este la capatul firului celalalt. Nu le dati prea multe detalii. Vor sa se asigure daca persoanele inselate au actionat in vreun fel impotriva lor. Atentieeeeeee mareeeee!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  78. Atentie mare!!!!Excrocii de la casting-media sunt acum în Pitesti.Nu va lasati pacaliti!

    RăspundețiȘtergere
  79. ATENTIE LA "4 YOU MEDIA CAST SRL BUC SITUALTA LA ETJ 1 BUCUR OBOR ,UNA DINTRE SALARIATE ESTE VULPES IOANA CUNOSCUTA DE LA VIVIANE MODELS

    RăspundețiȘtergere
  80. Dar de Quarellsomenes ati auzit? Tot cu Vulpas, Barbu cea blonda, Popa Marius. Acum contractul e de 398 de euro si bineinteles ca nu ofera nimic. Singurul lor tel este sa obtina pe cateva fotografii aceasta suma si nimic altceva, desi declara cursuri, sedinte foto etc. Actioneaza tot la Obor, et 1.

    RăspundețiȘtergere
  81. Alta firma tepara: Eurotrip for Events!!! Racoleaza in Bucuresti in centrele comerciale Auchan Vitan si Militari sigur si posibil si in altele!!! Nu va mai lasati pacaliti, nu mai dati bani parazitilor acestora. Sunt de un tupeu inimaginabil!! Nu mai spuneti: "Asta e, m-am pacalit!". Faceti plangeri la politie si ANPC, sesizati televiziunile si haideti sa ne unim impotriva lor, trebuie dati in judecata (intrati pe blogul stopteparilor.blogspot.ro). Paraziteaza societatea de prea multi ani, e o adevarata retea ce impanzeste tara si se imbogateste pe seama noastra. Daca autoritatile dau din umeri si spun ca stiu ca e inselaciune, dar ca firmele sunt legale, trebuie sa ne facem noi dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  82. Pe chitantele de inscriere apare firma United Talent Group, pe contracte apare Eurotrip for Events.

    RăspundețiȘtergere
  83. O alta firma tepara descoperita anul acesta, in 2019, este Brand 09 Partners, din Bucuresti.
    Racoleaza in centrul comercial Auchan si solicita o taxa de 159 lei pentru castinguri, mentionand ca nu se va face preselectie. Dupa 2 luni va contacteaza telefonic si va invita la sediul lor pentru un asa zis interviu, unde vi se va mai cere o suma intre 300-500 euro pentru niste poze care reprezinta un book pentru casting-uri. Veti ramane doar cu pozele, pentru ca nu au contracte incheiate. Nu va lasati pacaliti!

    RăspundețiȘtergere